Connect with us

Hi, what are you looking for?

Stiri

Lugoj și alte localități din Timiș intră în carantină de noapte în fiecare zi a săptămânii timp de două săptămâni.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu, astăzi, în ședință online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe întocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile, în baza căreia sunt stabilite restricțiile.

Conform noii hotărâri CJSU, în carantina de noapte săptămânală intră Municipiul Lugoj, Becicherecu Mic, Bethausen, Coșteiu, Foeni, Liebling, Otelec, Peciu Nou, Pișchia, Săcălaz și Sânandrei, care au fost trecute pe anexa 1, unde rata de infectare este mai mare de 7,5/1000 de locuitori.

Geci dama magazin Big MagAici, circulația pe timpul nopții este restricționată după ora 20 în toate zilele săptămânii, cu excepția persoanelor vaccinate, trecute prin boală și celor care au un motiv justificat regăsit pe declarația pe proprie răspundere. Pe anexa 1 se regăsesc localitățile:

 

Lugoj in carantina

UAT-urile Fibiș, Ghilad, Giarmata, Giera, Jebel, Ohaba Lungă, Buziaș, Deta, Gătaia, Racovița, Tormac au fost trecute  pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori.

UAT-urile Criciova, Fârdea, Livezile, Nădrag, Nițchidorf, Tomești, Vălcani, Variaș   au fost trecute pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori.

UAT-urile Beba Veche, Lovrin, Teremia Mare, Traian Vuia au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori.

Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine, 05.10.2021.

Comunicatul complet emis de Prefectura Timiș îl găsiți AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stiri

Începând de luni, municipiul Timișoara intră în carantină timp de 14 zile alături de comunele periurbane Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc și Dumbrăvița. Instituirea carantinei...

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...