Mama care și-a aruncat bebelușul pe jos, trimisă în judecată pentru tentativă de omor!

Femeia care și-a aruncat bebelușul de numai două luni, pe jos, a fost trimisă în judecată.

Tânără mămică, de 21 de ani, şi-a ieşit din minţi după o ceartă cu tatăl copilului ei, un bărbat în vârstă de 38 de ani și a aruncat copilul pe jos. Femeia este italiancă şi a venit în România în martie, să îşi vadă iubitul. A fost surprinsă de pandemie și a rămas aici. Tânăra era cazată la un hotel din Timișoara, acolo unde s-a întâmplat incidentul.

Incaltaminte Adidasi Tenesi sport barbatiImaginile au fost surprinse de camerele de vedere ale hotelului.

Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie – tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie.

CITESTE SI: An școlar 2020-2021. Când se întorc elevii la școală?

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că în noaptea de 23.05.2020, în jurul orei 04:35, în timp ce se afla în incinta Hotelului Reghina Blue din Timișoara, pe fondul unui conflict anterior avut cu concubinul său, în mod intenționat inculpata G.E. l-ar fi aruncat din brațe pe băiețelul lor minor, în vârstă de două luni, pe jos, pe podeaua din parchet laminat din holul hotelului, acțiune violentă în urma căreia minorul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar în final a căzut și s-a lovit cu capul de podea, fiindu-i produse în acest mod mai multe leziuni traumatice care au necesitat 25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și care i-au pus în primejdie viața”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.
sursadevest.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *