MARATON 93, FĂRĂ BANI DE CAMPIONATUL NAȚIONAL

Maraton 93 Lugoj, unul dintre cele mai valoaroase cluburi din ţară pentru persoanele cu handicap fizic, a fost invitat să participe la Cluj-Napoca, la campionatul naţional de atletism şi tenis de masă. Din păcate, reprezentanţii clubului nu au sumele necesare pentru delpasarea şi cazarea sportivilor, iar autorităţile locale nu îi sprijină. Dorina Vărgatu, preşedinta clubului Maraton 93, face un apel la cei care ar putea să-i sprijine pe sportivi să ajungă la Cluj, aceștia mai având nevoie de aproximativ 1000 de lei pentru a face deplasarea.

Dorina Vărgatu, președinte Maraton 93 Lugoj:

Săptămâna viitoare, în zilele de 18 și 19 iunie vom avea la Cluj Campionatul Național la tenis de masă și Campionatul Național de Atletism, la care dorim să participăm cu 9 persoane dacă mai reușim zilele acesta să mai obținem banii de care avem nevoie pentru plata taxelor de participare, respectiv 1070 de lei ne mai sunt necesari. Până acum am reușit să adunăm jumătate din sumă de la câțiva lugojeni care ne-au dat o mână de ajutor. Suntem în situația aceasta pentru că în acest an nu am avut un buget alocat pentru acțiunile noastre

Maraton 93 Lugoj a participat luna trecută la Galați la tradiționala competiție “Cupa Danubius” dedicată persoanelor cu dizabilități şi a obținut locul II în clasamentul pe echipe. Sportivii de la Maraton 93 au câștigat în total 37 de medalii, dintre care 18 de aur, 12 de argint şi șapte de bronz, încă o dovadă a faptului că sunt valoroși și au toate șansele să câștige medalii și la competiția națională, dacă vor avea posibilitatea să participe. Cei care doresc să-i ajute pe sportivii clubului lugojean o pot face prin virament bancar în contul afișat pe ecran.

C.S.H.F. Maraton’93 Lugoj

CUI: 6262826

IBAN: RO42RNCB0252007378760001

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *