Connect with us

Hi, what are you looking for?

Destinații

MARE PROTEST ! Patronii şi angajaţii din HORECA ies în stradă, la Timişoara.

Sătui de măsurile retristive, care îi aduc în pragul falimentului, reprezentanţii hotelurilor, restaurantelor şi sălilor de evenimente din Timişoara ies în stradă.

Protesul va avea loc vineri, 16 octombrie, de la ora 17:00, când peste 400 de manageri şi angajaţi din domeniu se vor întâlni în Piaţa Unirii.

CITEȘTE ȘI: Alin Nica, reacție la atacul primarului din Lugoj: Buciu este marioneta lui Alin Popoviciu.

Sacouri Elegante Femei BIG MagDe aici, vor porni în mars spre Prefectură, apoi spre Piaţa Operei şi îşi vor striga nemulţumirile.

Cifra de afaceri în acest domeniu a scăzut cu 80%, din cauza închiderii şi a măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Protestatarii au şi o listă de revendicări:

1.    LĂSAŢI-NE SĂ MUNCIM!!! OpriŢi discriminarea industriei HORECA! !! Nu există nicio statistică care sa demonstreze că industria Horeca este cauza principală a creşterii numărului cazurilor de COVID-19 ! În cele 2 luni de vară, în care majoritatea populaţiei a beneficiat în vacanţă, şi nu numai, de serviciile HORECA , numărul de cazuri a rămas CONSTANT!!! După începerea şcolilor, revenirea la locurile de muncă şi ALEGERILE LOCALE , numărul cazurilor de COVID-19 a explodat!!!

2.    Solicităm ca industria Horeca să fie oprită doar dacă toate celelalte sectoare ale industriei vor fi oprite. Limita de 1,5 sau 3 la mie nu se aplică în alte sectoare de industrie. Solicităm să nu se aplice nici industriei Horeca.

3.    Solicitam anularea impozitului specific pentru anul în curs şi pentru anul viitor.

4.    Solicităm acelaşi program de lucru, aceleaşi condiţii de restrictii sau orar, cu respectarea normelor de siguranţă, pentru Restaurante, Locatii de Evenimente, Baruri sau Cafenele, pe întreaga perioadă a pandemiei.

5.    Solicităm anularea impozitelor locale pentru proprietăţiile din domeniul Horeca care au fost închise prin lege, şi care nu au putut fi folosite.
sursadevest.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...