Maria Grapini, în fruntea umaniștilor – în turneu electoral în Timiș

Eurodeputata umanistă, Maria Grapini, se află într-o amplă campanie electorală în județul Timiș, alături de echipele Partidului Puterii Umaniste -Social Liberale. Zilnic Grapini are întâlniri cu cetățenii, discută despre problemele cu care ei se confruntă, le ascultă durerile.

Numai discutând cu oamenii, poți află problemele lor! Întâlnirea cu oamenii îți dă putere și speranță! De noi toți, de fiecare dintre noi, depinde cum va fi în viitor!”, spune Grapini.

De asemenea, în acest turneu, umaniștii își prezintă programul electoral, foarte aproape de oameni și de idealurile lor.

Umaniștii, în frunte cu Grapini, au ajuns să se întâlnească astfel cu cetățenii din mai multe localități, dintre care amintim: Valcani, Traian Vuia, Fârdea sau Nădrag.

Grapini a ajuns și la Făget, unde a fost întâmpinată cu pâine și sare, dar și cu un buchet mare de flori. Caravana a ajuns în Parța, dar și Peciu Nou, unde eurodeputata susține un tânăr candidat umanist la Primăria Peciu Nou: Ovidiu Pasnicu!

Maria Grapini a fost în campanie cu umaniștii și la Margina! ”Acolo Sunt multe de schimbat și sper că umaniștii să facă schimbarea de care e nevoie!”, este de părere eurodeputata.

Am condus caravana umanistă în județul Timiș în mai multe localități. Am întâlnit oameni minunați și toți au susținut că soluția este să mergem la vot și să îi alegem pe cei mai buni oameni. Spun încă o dată și atrag atenția autorităților : nu mai manipulați cu știri precum că oamenilor le va fi frică să meargă la vot. Mai bine faceți o organizare foarte bună, astfel încât toți cetățenii care doresc să voteze să aibă timp să voteze. Doamne ajută!!”, este mesajul europarlamentarului umanist, Maria Grapini.

Comandat de: Partidul Puterii Umaniste(PPU-SL) filiala Timis, Executat de: SC Monimar SRL – COD Mandatar Financiar 21200022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *