Ministrul Transporturilor, în vizită pe șantierul Centurii de sud a Timișoarei. Lucrările, întârziate de ploi

Ploile din ultima lună au afectat puternic lucrările la centura de sud a Timișoarei. Potrivit directorului adjunct de proiect din partea constructorului, Mihaela Florescu, din cauza vremii nefavorabile, muncitorii nu au putut să lucreze la terasamente. Reprezentantul constructorului a dat asigurări că dacă vremea este favorabilă, la sfârșitul lunii iulie se poate ajunge la un stadiu al lucrărilor de 10 la sută.

Produse nou adaugate Vara Magazin Big Mag“Avem cel puțin 12 puncte în care lucrăm în paralel. Problema este că în luna iunie a plouat toată luna, au fost condiții meteo total neprevăzute care au oprit toată lucrarea de terasamente și au întârziat lucrările. Până și azi-noapte a plouat serios și suntem și acum în situația în care stăm cu utilajele. Încercăm tot ce se poate. Se lucrează la structuri, la podețe, unde se poate, terasamentul, pentru că lucrăm cu pământ, evident că nu se poate”, spune Mihaela Florescu.

Prezent astăzi pe șantierul centurii de sud a Timișoarei, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a cerut lămuriri despre problema intersecției cu Drumul Boilor, unde au fost probleme din cauză că acel nod rutier nu a fost inclus in proiectul inițiatl. Șeful DRDP Timișoara, Horatiu Simion, l-a asigurat pe ministru că problema este pe punctul de a fi rezolvată.

Lucrările la centura de sud a Timișoarei ar trebui să fie finalizate în martie 2022. Constructorul și reprezentanții CNAIR speră să termine lucrarea până la finalul anului 2021.

radiotimisoara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *