Connect with us

Ce cauti astazi ?

Politică

Ministrul Transporturilor, nemulţumit de stadiul realizării centurii de sud a Timișoarei.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se declară nemulţumit de ritmul lucrărilor de la centura de sud a Timişoarei.

Grindeanu spune că șoseara trebuia să fie realizată în procent de 70% până acum, dar şantierul este, ‘cu indulgenţă, la 47%’.

jucarii copiiCentura de sud a municipiului Timişoara asigură legătura cu Serbia, iar tronsonul de ocolire a oraşului va avea o lungime de 25,69 km, cu o investiţie de 272.432.921 lei fără TVA.

“Există întârzieri, au avut loc o întâlnire cu constructorul, cu autorităţile locale şi judeţene, cu cei de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timiş, astfel încât să găsim soluţii. În acest moment există blocaj la intersecţia cu ‘Drumul boilor’, la centura sud, dar cred că o vom rezolva. CNAIR îşi va suplimenta tot ceea ce înseamnă lucrări în plus faţă de contractul iniţial, dar Primăria Municipiului Timişoara trebuie să se ocupe de relocarea de utilităţi pe teritoriul municipiului”, spune Sorin Grindeanu.

Ceasuri dama si BarbatiMinistrul Transporturilor a verificat în teren şi stadiul şantierului de la viitorul Pasaj Solventul din Timişoara.

La discuţia purtată de ministrul Transporturilor cu oficialii locali, a fost abordată şi problema modernizării tronsonului Arad – Caransebeş, din fonduri europene.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Publicitate

Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...