Minori prinși în timp ce se plimbau cu o mașină furată, la Timișoara

Inconștiență maximă pentru trei minori, la Timișoara. Ei au fost prinși în trafic în timp ce se plimbau cu o mașină furată. Toți au 15 ani, iar unul dintre ei ar fi furat automobilul dintr-o parcare din Calea Aradului din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Alin Nica va fi învestit vineri preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Mașina, o Skoda Superb, a fost furată în noaptea de joi spre vineri dintr-o parcare din Calea Aradului din Timișoara. Inițial, hoții au spart un taximetru și, după ce au cotrobăit în interior, au găsit o sumă de bani și cheia Skodei, în bord. Au apăsat butonul să vadă ce Ghete si Bocanti Barbati - Magazin BIG Magse întâmplă, iar mașina s-a deschis în apropiere. Au mai furat niște bani din taxi, iar apoi au sărit în Skoda și au plecat.

Proprietarul autovehiculului a anunțat furtul la poliție, iar vineri după-masă, câțiva colegi de-ai lui, taximetriști, au observat mașina în trafic, pe strada Mureș din Timișoara. În interior se aflau trei minori, iar autoturismul nu mai avea numere. Copiii au fost blocați în trafic, iar polițiștii au fost trimiși la fața locului. Minorul care se afla la volan a reușit să fugă însă printre blocuri și i-a lăsat în urmă pe cei doi prieteni ai săi, care au fost duși ulterior la poliție pentru audieri.

Copiii le-au povestit polițiștilor că s-au cunoscut cu cel de-al treilea în urmă cu o lună și că îi știu numai porecla, nu și numele. Le-au mai spus oamenilor legii că cel care era la volan este cel care ar fi furat de fapt mașina, iar apoi i-a luat și pe ei la plimbare. Drumul nu a fost lipsit de peripeții. Inițial, mașina furată nu avea motorină, iar cu suma de bani furată din taxi, hoțul ar fi alimentat pentru plimbare. Nu era foarte priceput la volan așa că a intrat cu autovehiculul într-un șanț, a lovit mai multe borduri și i-a spart parbrizul.

Polițiștii timișoreni au început acum o anchetă. Oamenii legii verifică versiunea celor doi minori și încearcă să îl identifice și să îl prindă și pe cel de-al treilea. Ei au momentan în lucru un dosar de furt cu autor necunoscut.
sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *