MODĂ ȘI FRUMUSEȚE LA LUGOJ CLASIC

Lugoj Clasic, tradiționalul festival al culturii lugojene, va avea în prim plan mâine, 7 iunie, moda și frumusețea. Astfel că va fi un prilej deosebit prin care creatoarea de modă timișoreană Luciana Matei să-și prezinte colecția intitulată “Cosânziene”. Luciana Matei este cea care crează de mai mulți ani ținutele scenice ale mezzosopranei Aura Twarowska, directorul artistic al festivalului lugojean. Organizatorii așteaptă cât mai mulți spectatori la Casa Bredicenilor, de la ora 19, pentru a putea vedea o prezentare inedită. 

Aura Twarowska, director artistic Lugoj Clasic:

Mâine, 7 iunie, în cadrul Festivalului Lugoj Clasic va avea loc un eveniment pe care îmi place să-l numesc tradiție deja, pentru că se întâmplă din primul an până acum. Este vorba despre prezentarea unei colecții de modă a designerului vestimentar din Timișoara, Luciana Matei. Luciana este cea care se ocupă de aparițiile mele scenice în ultimii patru-cinci ani și am o deosebită încredere și bucurie și să prezint creațiile ei fanilor și admiratorilor mei. De data aceasta va veni la Lugoj cu colecția Cosânziene, pentru că ne apropiem de Sânziene și este un moment ideal pentru așa ceva.

Luciana Matei nu crează doar pentru podiumul de modă și pentru scenă. Ea crează ținute și pentru femeile obișnuite și dorește să transmită prin creațiile sale că indiferent de vârstă și de greutate, femeia este frumoasă.

Aura Twarowska, director artistic Lugoj Clasic:

Pentru că Lugojul este recunoscut pentru frumusețea femeilor lui, am apelat și în această ediție, ca de fiecare dată la femeile din Lugoj. Alături de doamna Roxana Morun de la televiziune TVR din Timișoara, de doamna doctor Ioana Handrea din Timișoara sau Iasmina Negru de la Teatru Merlin, am apelat la minunate femei din Lugoj, precum doamna Alina Damian, reporter Ten Tv, Doamna Dana Petrovici, profesor, doamna Ramona Popovici, medic, studenta Diandra David, elevele Dalmina Cinchiță, Laura Gârbovan. Vă invit cu drag eu și întreg staff-ul Lugoj Clasic să fiți alături de noi mâine, 7 iunie, la Casa Bredicenilor cu o nouă surpriză Luciana Matei.

Pe lângă prezentarea de modă, seara artistică va fi completată de un recital de arii și duete interpretate de Diana Zaharia și Marius Zaharia de la Opera Națională din Timișoara, acompaniați la pian de Angela Balici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *