Modele de declarații necesare în localitățile din Timiș aflate în carantină.

În Timiș, Lugojul a intrat recent în carantină, iar pentru alte localități din jurul Timișoarei s-a prelungit această măsură din cauza ratei ridicate de infectare cu Covid-19. Instituția Prefectului Timiș pune la dispoziție, pe pagina sa de internet, modelul orientativ de: adeverință de la angajator, declarație pe propria răspundere pentru tranzitarea localităților pentru care a fost impusă carantina și declarație pe propria răspundere pentru ieșirea din locuință în localitățile aflate în carantină.

Incaltaminte femei Botine - Magazin BIG MagAceste declarații le puteți descărca de pe pagina de internet a Instituției Prefectului Timiș, la secțiunea „Important”.

Modelul declarației pe propria răspundere îl puteți descărca de  AICI.

Modelul declarației pentru angajator îl puteți descărca de  AICI.

Declarația pe propria răspundere poate fi stocată și prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cucondiția ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a persoanei care folosește Declarația și data pentru care este valabilă declarația.

„Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care locuiesc, tranzitează sau lucrează în zonele carantinate din județul nostru, Instituția Prefectului județului Timiș pune la dispoziția celor interesați modelul orientativ de adeverință de la angajator, declarație pe propria răspundere pentru tranzitarea localităților pentru care a fost impusă carantina și declarație pe propria răspundere pentru ieșirea din locuință în localitățile carantinate. De asemenea, declarațiile pe propria răspundere pot fi scrise și de mână, conform modelului orientativ”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului Timiș.

bijuterii din Argint Magazin BIG Mag

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *