“Moromeţii 2” a avut premiera în satul Talpa, din Teleorman, unde a fost filmată și pelicula din 1985

Filmul “Moromeţii 2”, cea mai aşteptată producţie a anului, a avut premiera de gală în micul sat din Teleorman, la Talpa. Cei mai încântaţi au fost localnicii, actori de ocazie. Majoritatea secvenţelor au fost filmate în aceeaşi casă din acelaşi sat în care a fost realizat şi primul film, în 1985.

Pelicula readuce pe marile ecrane, după mai bine de 30 de ani, iubitele personaje ale lui Marin Preda, sub regia aceluiași Stere Gulea. Lansarea de gală a filmului Moromeții 2 i-a avut ca invitați de onoare chiar pe localnicii din Talpa, care au făcut figurație în acest film.

Lansarea de gală a filmului Moromeții 2 la Talpa, unde s-a filmat mare parte a peliculei, a fost un prilej pentru membrii echipei de a se întoarce în locul unde a luat naștere continuarea poveștii.

Premiera de gală a filmului Moromeții 2 a readus la Talpa și o parte din distribuție. Actorii Iosif Paștina, Cuzin Toma, Gheorghe Visu, Dana Dogaru s-au reîntâlnit cu localnicii și au schimbat impresii.

Regizorul Stere Gulea si membrii echipei de filmare au devenit cetăţeni de onoare ai comunei Talpa, unde s-au filmat cele două producţii ”Moromeţii”, în 1985 şi 2017.

sursa: tvr.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *