NOI AMENAJĂRI ÎN SENSURILE GIRATORII

Administrația locală lugojeană va încerca noi amenajări peisagistice pe sensurile giratorii din municipiu, după ce a fost criticată că florile puse în primăvară nu au rezistat.  De această dată au fost alese elemente cu rezistență mai mare la climă și timp. Primul dintre sensurile giratorii care intră în vederea autorităților locale este cel de pe strada Ion Huniade.

Cristian Galescu, viceprimarul municipiului Lugoj (PSD):

Primul sens care va fi reamenajat va fi este cel de pe strada Huniade, lângă fostul magazin Eurogen. Acolo am început deja reabilitarea acestui sens, care era prea înalt și incomoda traficul. Am hotărât să facem o dimensiune mai mică, astfel încât să fie compatibil cu intersecția de acolo. Va fi coborât ca și înălțime, va fi plantat gazon, iar pe mijlocul acestui sens giratoriu vor fi plantate flori, care se vor schimba în funcție de sezon

Apoi va urma sensul giratoriu de pe strada Dragalina să fie amenajat. Se va planta gazon și flori care să-i dea un aspect plăcut. Un alt sens giratoriu care va intra în reparații va fi cel de pe strada Episcop Doctor Ioan Bălan. Acolo se va face o amenajare peisagistică, în sensul că a fost achiziționat un bonsai care va fi plantat în mijloc. Autoritățile locale estimează că în această lună va fi finalizat sensul de pe strada Huniade, și nici lucrările la celelalte nu vor dura foarte mult timp, în funcție și de cât de rapid ajung plantele cu care vor fi ornamentate sensurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *