Noi avertizări meteo de ploi torențiale și vijelii în vestul țării

Meteorologii au emis noi avertizări de ploi torențiale și vijelii în partea de vest a țării.

Până mâine dimineață la ora 10:00, este în vigoare un cod galben de instabilitate atmosferică. În zona de munte a județelor Arad, Bihor și Timiș, precum și în jumătatea nordică a județului Hunedoara vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40…60 l/mp.

Trening Camuflaj FemeiTot de astăzi și până mâine dimineață la ora 4:00, este cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentută. Local în zona de munte a jud.Caraș-Severin și sudul jud.Hunedoara vor fi intervale cu averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului (rafale de 70…90km/h), vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 35…40 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp.

Meteorologii au emis și o informare valabilă de duminică de la ora 10:00 până marți la ora 10:00.

În vestul țării, mai ales în cursul după-amiezilor și la începutul nopților, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. În interval scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40 l/mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *