NOU PROIECT CU FONDURI EUROPENE

Primăria municipiului Lugoj a anunțat că a reușit să contracteze un nou proiect cu fonduri europene. Banii urmează să fie folosiți pentru obținerea unui certificat de calitate necesar accesări unor proiecte europene de anvergură pentru oraș. Mai exact, acest proiect este util pentru obținerea certificatul de calitate ISO 9011, obligatoriu pentru ca solicitantul să se poată înscrie la accesarea unor proiecte europene cu sume mari de bani.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

Pe lângă cele 5, 5 milioane de euro pe care le-am câștigat cu proiectul “Dezvoltarea cartierelor din oraș, în prezent am câștigat un proiect european pentru obținerea certificatului de calitate al Primăriei Municipiului Lugoj. Suntem printtre puținele primării care dorim certificatul ISO 9011, care ne permite accesarea de fonduri europene în continuare, de valori mari, pentru diferite obiective de investiții. Suma alocată pentru acest proiect este de 275 000 de lei. Contractul l-am semnat deja. Urmează să punem în practică în următorul an acest proiect. Sunt mai multe proiecte europene care se derulează în prezent , dar acesta este cel mai nou, pe care l-am semnat acum trei zile.

 Perioada de implementare a proiectului, după cum a fost anunțat, este de 16 luni de zile, iar valoarea se ridică la 275.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *