O altă premieră la Timișoara. Un spaniol get-beget, consilier local

Timişoara nu va avea doar un primar care nu are cetăţenie română, ci şi un consilier local spaniol get-beget. Jorge Gonzales a intrat la limită în Consiliul Local Timişoara, acesta fiind pe locul 13 pe lista USR PLUS.

În urma redistribuirilor, USR PLUS a obţinut 13 mandate din totalul de 27 în Consiliul Local Timişoara. De această dată numărul 13 i-a Imbracamite sport Femei Trening Modele Noifost cu noroc lui Jorge Gonzalez, cel care era trecut pe această ultimă poziţie care a permis obţinerea unui loc de consilier local. Spaniol get-beget, Gonzalez s-a născut în 1966. După ce a absolvit Facultatea de Litere de la Universitatea Complutense din Madrid, a fost profesor de spaniolă în Tokio (Japonia). În  1994 a ajuns în România, fiind lector la Universitatea de Vest din Timișoara. A lucrat apoi trei ani la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, pentru a se întoarce apoi în Timişoara. Este şi profesor de spaniolă și cultură și civilizație la Liceul „J.–L. Calderon” din Timișoara.

“Jorge Gonzalez nu doar că nu s-a născut în Timișoara – nu s-a născut pe teritoriul României. A studiat în țara natală (Spania) și a predat limba spaniolă în Tokyo înainte ca viața să îl aducă la Timișoara, la UVT. A predat toată viața și astfel știe că fiecare an reprezintă un an de dezvoltare, nu de uzură, iar cei patru ani pe care îi petrece un Consilier Local în funcție înseamnă timp suficient pentru a-și lăsa amprenta asupra orașului. Jorge ar vrea ca timișorenii să zâmbeacă mai mult, și crede că ar face-o dacă transportul în comun ar funcționa ireproșabil, dacă ar fi mai multe evenimente de cultură în oraș și dacă cetățenii ar vorbi mai mult cu aleșii lor”, este prezentarea lui Gonzalez pe site-ul lui Dominic Fritz, dominicprimar.ro.sursa:debanat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *