O NOUĂ SÂRBOAICĂ LA CSM LUGOJ

Echipa de volei CSM Lugoj și-a completat lotul cu care va începe un nou sezon competițional cu încă o sportivă venită din Serbia. Prim-divizionara lugojeană a primit semnătura extremei Ivana Dinic în vârstă de 32 de ani. Sportiva a avut o carieră bogată, evoluând la echipe din Serbia, Franța și Turcia. În România a mai jucat la Pro-Volei Botoșani în 2011.

Dan Brudiu, președintele secției de volei:

E ultima achiziție pe care o facem. Ea se înscrie în planul pe care ni l-am propus de a contura un lot în care să avem și experiență și valoare și tinerețe. Contăm pe niște jucătoare din Serbia. Ivana Dinici, în vârstă de 32 de ani este una dintre ele. Ea a evoluat în cariera sa la echipe din Serbia și străinătate. A evoluat inclusiv în România un an, în 2011. Dar nu numai ea, ci și celălalte sportive pe care le-am adus din străinătate au experiență

Președintele secției de volei a vorbit și depre restul lotului pe care îl are la dispoziție și a apreciat drept foarte bună campania de transferuri din acestă vară.

Dan Brudiu, președintele secției de volei:

Referitor la celelalte sportive, am încercat să aducem pe posturile deficitare oameni siguri, titulari în echipă, pentru cpă din primele șapte sportive de anul trecut, incluzând și libero-ul nu am rămas decât cu Daiana Roman, centru și Nina Jachic, centru. Trebuiau aduse sportive pentru a completa zonele de titulare în teren: Nina Kokic, universal, Elena Babic și Ivana Dinic, secunzi, Katarina Vukomanovic, libero

 

Cel puțin după numele jucătoarelor care se află la ora actuală în lot, echipa lugojeană este una superioară valoric decât cea de anul trecut. Însă conducerea echipei lugojene nu neagă că în acestă vară CSM Lugoj a suferit pierderi importante, cum ar fi Gabriela Bălae, Aleksandra Cvetićanin sau Adriana Rotaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *