PARCUL GEORGE ENESCU, PLIN DE COPII

Veselie mare astăzi în Parcul George Enescu din Lugoj. Clubul Copiilor a organizat, cu o zi înainte de Ziua Copilului, diferite manifestări. Timp de trei ore, între 11 și 14, parcul s-a transformat într-un spațiu al distracției cu numeroase provocări și surprize. La acțiune au participat aproximativ 200 de elevi, profesori și voluntari, reprezentanți ai diferitor instituții și asociații, dar și reprezentanți ai unor multinaționale din Lugoj, care le-au oferit celor mici posibilitatea să participe la diverse ateliere creative, reprezentații de dans modern, mini-recitaluri de muzică ușoară și populară și teatru interactiv. Cei mici au gustat din plin surprizele pregătite, drept dovadă aleile arhipline ale parcului George Enescu.

Am venit ca să mă joc, împreună cu colegii mei și cu doamna învățătoare. Ce anume te joci? Deocamdată pictez, apoi voi face câteva activități. Îți plac activitățile de astăzi din parc? Da, sunt foarte frumoase și o să mă distrez. Ai mai venit până acum în alți ani sau e pentru prima data? Am mai venit, de multe ori, că ne-a adus doamna învățătoare și am venit și cu mama mea.

 Cum te distrezi astăzi? Foarte bine, este un eveniment foate frumos. La ce activități ai participat? La pictură și vreau să maim erg pe aici. Îți place astăzi aici? Da, foarte mult. Și vei mai veni? Da, anul viitor.

Mă simt foarte bine, și mă bucur că e Ziua Copilului. Ce activități faci? Acum am început să pictez, o să mă pictez pe față, o să merg la trambulină, o să fac tot ce se poate. Deci îți place? Da, îmi place foarte mult.

Cum te simți astăzi în parc? Bine. Urmează Ziua Copilului mâine, ești pregătită? Da. Ce activități îți plac de aici din parc? Muzica. Să te pictezi pe față nu ești tentată? Nu, mai mult să pictez eu. Vrei tu să pictezi? Da, am pictat.

Ce frumos ești pictat pe față. Cine te-a pictat așa? O fată. Și îți place? Da, foarte mult. Cum te simți astăzi? Foarte bine. E distractive aici în parc? Da. Ce anume îți place? Mașina de pompieri. Vrei să fii pompier? Da.

Pe lângă atelierele creative la care au participat, cei mici s-au bucurat și de baloane, dar și de surprize dulci oferite de o multinațională din Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *