PAȘTELE, ÎNTÂMPINAT CU SPECTACOLE

Beneficiarii centrelor de recuperare și reabilitare neuropshiatrică din județul Timiș au intrat astăzi în atmosfera Sărbătorilor de Paște. Beneficiarii a trei centre din Lugoj, dar și din Periam, Găvojdia și Sinersig au susținut spectacole cu tematica Învierii pe scena Teatrului Municipal Traian Grozăvescu din Lugoj. Fiecare centru a avut la dispoziție aproximativ 15- 20 de minute pentru a desfășura propria scenetă, iar beneficiarii au avut ocazia să-și pună în practică abilitățile.

Anucin Boga, director general adjunct DGASPC Timiș:

Din capul locului se vede o legătură între beneficiarii noștri, în primul rând și în al doilea rând aceștia au ocazia să-și pună în practică partea de abilități. Munca de pregătire a acestor activități presupune și o implicare a personalului de îngrijire și educare a lor pentru ca evenimentul să arate ca un spectacol. Urmărim foarte mult implicarea abilităților beneficiarilor

Anul acesta este primul în care conducerea DGASPC Timiș a hotărât ca toate centrele să desfășoare spectacole în comun, pentru ca beneficiarii să interacționeze între ei. Până acum fiecare centru a desfășurat propriul eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *