Connect with us

Ce cauti astazi ?

Destinații

Pentru un Party memorabil alege Platforma Video Booth360

Ofera invitatilor prezenti la Nunta, Botezul sau Majoratul tau o experienta noua si inedita, captand trairile si emotiile lor in videoclipuri de 30 secunde filmate cu Platforma Video 360.
Clipurile au efecte vizuale tip slow motion, fast motion, boomerang, plus alte efecte suprapuse pe filmare de tip confetti, fun, baloane de sapun, inimoare, sau alte elemente grafice.
Filmuletele sunt personalizate cu grafica animata sau statica, burtiera, logo si o melodie de fundal, in functie de preferintele dumneavoastra.
Ce trebuie sa faca invitatii care doresc un clip video la 360 de grade ? Sa se urce pe platform, sa danseze sis a se distreze maxim! Dupa filmare scanand un cod QR de pe ecranul Sharing Station in doar cateva secunde vor putea descarca filmuletul pe telefon, clip gata pregatit pentru a fi postat pe retelele de socializare Facebook, Instagram sau altele.

OFERTE PACHETE Platforma Video 360 – Video Booth

Pachet I perioada 3 ore – 300 €
Grafica video/ Overlay (Personalizare VIDEO cu Nume si data Eveniment)
Fiecare videoclip are o alta melodie pe fundal.
Recuzita: Masti, palarii, ochelari
Sharing STATION cu QR code (Laptop si Monitor) pentru descarcare clipuri video pe telefon.
4 lumini de ambianta si 4 stative
Transmiterea filmarilor 360 dupa eveniment

Pachet II perioada 5 ore – 450 €
Personalizare grafica (nume miri si data evenimentului) video in si video out, overlay (artificii, confetti, inimioare, forme colorate animate)
Fiecare videoclip are o alta melodie pe fundal.
Recuzita: Masti, palarii, ochelari, pistol cu bani.
Sharing STATION cu QR code  (Laptop si Monitor) pentru descarcare clipuri video pe telefon.
4 lumini de ambianta si 4 stative
Transmiterea filmarilor 360 dupa evenimen

Pachet III perioada 6 ore – 500 €
Personalizare grafica  (nume miri si data evenimentului) video in si video out, overlay (artificii, confetti, inimioare, forme colorate animate)
Fiecare videoclip are o alta melodie pe fundal. Recuzita: pistol cu bani, pistol cu baloane, masti, palarii, ochelari. pistol cu bani.
Sharing STATION cu QR code (Laptop si TV de 100 cm) pentru descarcare clipuri video pe telefon.
4 lumini de ambianta si 4 stative
Transmiterea filmarilor 360 dupa evenimen

Pachet Full Event – 650 €
Personalizare grafica (nume miri si data evenimentului)  video in si video out, overlay (artificii, confetti, inimioare, forme colorate animate)
Fiecare videoclip are o alta melodie pe fundal., decor fundal printat personalizat cu numele mirilor, bebelusului la botez sau sarbatoritilor la majorat. Pentu petrecerile corporate decorul fundal se poate personaliza cu logo ul firmei.
Sharing STATION cu QR code (Laptop si TV de 100 cm) pentru descarcare clipuri video 360 pe telefon.
4 lumini de ambianta si 4 stative
Transmiterea filmarilor 360 dupa evenimen

NU RATA SUPER OFERTA !

Alege doua sau mai multe servicii din ofertele noastre: Schela de Lumin, Lumini Decorative sau Arhitecturale,  Fum pentru Dansul Mirilor, Dj Nunta sau Botez, Foto & Video Nunta, Botez sau Majorat si beneficiezi de mari reduceri de preturi !!!

Pentru programari si detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0721 153 242, sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majoratCabina 360, Photo Booth 360, Video Booth 360, Plataforma 360, Selfie 360 Booth, 360 Video Booth Software, Cabina Video 360, 360 Photo-Video Booth, 360 Plataforma Giratorie, Cabina Giratoria 360, Platforma video 360 Selfie Booth, Slow Motion Video Booth, Inchiriaza Video Booth 360, Cabina Selfie 360, Selfie 360 Video, Pret Cabina Video 360, Video 360 Timisoara, Video 360 Arad, Video 360 Lugoj, Video 360 Resita, Cabina Video 360 Caransebes, Spinner Time 360,

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

Publicitate

Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...