Persoanele care au avut COVID-19 nu trebuie să mai stea în carantină când intră în țară

Guvernul a decis ca persoanele care se întorc în ţară din zonele care necesită carantinare nu vor fi supuse carantinării dacă au fost infectate în ultimele 90 de zile şi pot dovedi acest lucru printr-un act medical. Anunțul a fost făcut de secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, şeful DSU.

Parfumuri originale pentru Barbati“Astăzi a fost adoptată hotărârea CNSU în baza căreia s-a emis inclusiv modificarea HG privind starea de alertă. În cadrul hotărârii CNSU s-a mai introdus o solicitare care a fost aprobată, prin care persoanele care se întorc în ţară din zonele care necesită carantinare nu vor fi supuse carantinării dacă au fost infectate în ultimele 90 de zile şi pot dovedi acest lucru printr-un act medical, cu condiţia ca infecţia să nu fie depistată în ultimele 14 zile, bineînţeles”, a precizat Arafat.

Șeful DSU a adăugat că măsura a fost luată pentru evitarea carantinării unor persoane care în ultimele 90 de zile au fost infectate cu virusul SAR-COV2 şi au un act medical care poate dovedi acest lucru, cu condiţia să nu fie în perioada de 14 zile de izolare.

Bocanci si Ghete din Piele pentru Barbati

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *