PLECAREA LUI PETRUESCU PERICLITEAZĂ O SPONSORIZARE

Plecarea antrenorului Cosmin Petruescu, care a ajuns la o înțelegere cu ASU Poli și va prelua banca tehnică a timișorenilor de la 1 iulie, periclitează șansele echipei de fotbal CSM Lugoj de a obține o sponsorizare importantă de la un om de afaceri din afara Lugojului cu care clubul este în discuții. Respectivul sponsor și-a exprimat expres dorința de a lucra cu Cosmin Petruescu. Deși nu a dorit să dea numele omului de afaceri cu care este în tratative, Marius Maier, directorul clubului, spune că de acesta depinde dacă echipa își va propune promovarea în viitorul sezon competițional.

Marius Maier, director CSM Lugoj:

Nu cred că ne vom putea permite financiar această promovare, cu toate că în momentul de față există o discuție cu un om de afaceri din țară, nu este lugojean, în ideea în care acesta ar dori să pună umărul la dezvoltarea fotbalului lugojean. Dacă acest lucru se concretizează, atunci ne putem gândi la promovare, altfel nu. Respectivul om de afaceri este așteptat în zilele următoare să aibă dicuții cu oficialitățile locale, însă el și-a dorit foarte mult ca pe banca tehnică a Lugojului să se afle Cosmin Petruescu. Sper ca plecarea profesorului Petruescu să nu-l determine pe respectivul om de afaceri să nu mai își dorească să vină spre Lugoj

Conducerea CSM Lugoj încă nu a găsit o persoană care să îl înlocuiască pe Cosmin Petruescu, deși poartă diferite discuții. Un lucru este clar însă. Noul antrenor nu va fi din Lugoj, deoarece în localitate nu este nimeni care să aibă licența A. De asemnea reprezentanții clubului lugojean încearcă să-i convingă pe Claudiu Jivulescu, antrenorul secund și pe Sorin Micșa, antrenorii cu portarii să rămână la echipă, deoarece și aceștia și-au anunțat intenția de a pleca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *