Polițiștii au verificat școlile și liceele dacă respectă normele impuse de pandemie

În perioada 08-13 octombrie a.c., polițiștii  din cadrul Biroului Siguranță Școlară, din cadrul formațiunilor poliției de proximitate de la nivelul Poliției Municipiului Lugoj și din cadrul Poliției orașului Jimbolia împreună cu  inspectori din cadrul Direcției de Sănătate Publică Timiș, au verificat modul de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii în unitățile de învățământ preuniversitar și centrele tip afterschool pe raza județului Timiș.

Incaltaminte Pantofi Dama Sandale Papuci de VaraCITEȘTE ȘI: 105 noi cazuri de COVID-19 în Timiș, din care peste jumătate sunt în Timișoara

Au fost verificate 10 unități de învățământ liceal,8 unități de învățământ gimnazial, 5 grădinițe și 5 centre cu program after school. Mulțumim tuturor care înțeleg că sănătatea este prioritară și respectă măsurile de protecție sanitară.

Biroul Siguranță Școlară din cadrul I.P.J Timiș și-a început activitatea odată cu debutul anului școlar, în data de 14 septembrie 2020.

Aceștia vor acționa împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și Poliției Române, precum și cu alte instituții și organizații neguvernamentale, într-un efort conjugat, în scopul creării unui mediu sigur atât pentru elevi, cât și pentru personalul din învățământ și implicit pentru societate.

Polițiștii de la siguranță școlară vor dezvolta parteneriatul poliție școală-comunitate, în vederea realizării unui proces educațional anti infracțional și antivictimal.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *