PORȚI DESCHISE LA ”FREE AMELY”

Iubitorii de animale au putut vizita astăzi câinii de la adăpostul pentru animale fără stăpân al Asociației Free Amely 2007, situat între satele Tapia şi Măguri. De Ziua Internațională a Animalelor, adăpostul și-a deschis porțile pentru toți cei care au vrut să plimbe câinii, să facă o mică donație sau chiar să îi adopte.

Este joi, 4 octombrie, este Ziua mondială a animalelor și noi am venit să le aducem un cadou, niște mâncare, că le iubim.

O zi în care vrem să facem o faptă bună pentru fiecare câine din adăpostul acesta

Am avut o activitate la școală prin care am fost la elevi să strângem bani pentru a aduce de mâncare animalelor și a le ajuta……..Am adus o cantitate destul de mare am adus foarte mulți saci, am adus și conserve, hrană umedă și hrană uscată  și am adus în niște cantități mai mari pentru ei.

Elena Balaj, preşedintele Asociaţiei Free Amely 2007

Astăzi după cum știm sărbătorim Ziua Internațională a tuturor animalelor. Cu această ocazie, noi ca de obicei, sărbătorim Ziua porților deschise. Ne bucurăm că ne-au trecut pragul mai mulți tineri iubitori de animale. Am primit multă mîncare de câini, în afară de ce ați văzut dvoastră aici au mai venit încă peste 200 de kg de mâncare constând în hrană uscatăși conserve, am primit o cușcă din lemn pentru câini și sunten foarte bucuroși mai ales pentru faptulcă tineri sunt foarte interesați și iubitori de animale și ăsta e un lucru bun.

În prezent la adăpost sunt 148 de câini și câteva pisici. Cei care nu au posibilitatea de a adopta un câine sau o pisică pot veni să le ofere afecțiune, să îi scoată la plimbare sau să le aducă de mâncare, iar cei care doresc pot face în continuare  donații în bani. În acest weekend Asociatia Free Amely din Lugoj desfășoară și o campanie gratuită de castrare a câinilor cu și fără stăpân.

Elena Balaj, preşedintele Asociaţiei Free Amely 2007

Îi invit pe lugojeni chiar dacă au câini de cartier să îi aducă la castrat pentru că odată castrați în primul rând nu îi costă nimic și în al doilea rând se sparg haitele, nu mai sunt haite de câini să derajeze cetățenii. Avem locuri nu avem o limită de câini, așa că invit cât mai mulți să vină. Există un număr de telefon pe pagina noastră de facebook unde se pot programa și în cazul unde nu știu să se programeze să vină și neprogramați că nu o să plece de aici nici un câine necastrat.

Acţiunea va avea loc în zilele de 5, 6 și 7 octombrie, la adăpostul de câini al asociației, situat între satele Tapia și Măguri, în intervalul orar 10:30-19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *