POST DE POLIȚIE LA GROAPA DE LA HIPODROM

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că va pune sub observație punctul de depunere a molozului și resturilor din construcții nepericuloase pentru mediu, de pe Câmpia Libertății, din fața fostului Hipodrom. Descărcarea de­șeu­rilor va fi supravegheată de către un post de poliție și se va face printr-un îndrumător stabilit de autoritățile locale.

Francisc Boldea,  primarul municipiului Lugoj (PSD):

Pentru cei care au moloz, pământ, adică gunoi nepericulos, acesta poate fi depus în groapa de împumut pe care am făcut-o la Hipodrom. Sperăm ca într-un an de zile să o putem umple, în sensul că este un post de poliție acolo, am montat o gheretă, am făcut curat 90 %, urmează să curățăm complet și poți să vii cu mașina pe drumul asfaltat până la hangar și să lași molozul acolo. Cine nu face acest lucru va plăti o amendă foarte mare

Prin această măsură reprezentanții administrației locale consideră că au găsit o portiță pentru a opri aruncarea gunoiului în alte zone din oraș și a dispărea astfel gropile clandestine. Postul de pază va fi unul permanent, iar amenzile drastice pentru cei care încalcă regulile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *