POVESTE DE FINAL

Preșcolarii grupei mari B de la Grădinița PP4 din Lugoj au participat ieri la Teatrul Traian Grozăvescu la o serbare cu prinți și prințese, personaje specifice și îndrăgite de copii, ca ultim eveniment al activităților în Grădiniță. Cei mici, coordonați de educatoarele Dina Copolovici și Rodica Ezaru, au cucerit scena în ritm de dans și au jucat rolul de prinți și prințese.

Rodica Ezaru- educatoare la Grădinița PP4

În prima parte preșcolarii au avut o scenetă cu prințin și prințese, pentru că ei își doresc foarte mult în această perioadă să fie prinți și prințese. Sceneta s-a numit “Cele 12 fete de împărat”. Finalul scenetei a fost un dans de epocă, copiii au avut inclusiv perucile acelei perioade, apoi a urmat un mic montaj pregătitor pentru școală, cu recunoaștere de litere și formare de cuvinte bineînțeles formate de către ei.

31 de copiii au fost prezenți la eveniment, pentru a sărbători încheierea unui ciclu importat din viața lor. În public, părinții, bunicii și rudele celor mici au asistat cu emoție la reprezentația de pe scenă a celor mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *