PREGĂTIȚI DE COMPETIȚII

Sportivii Clubului Moto Extrem Lugoj turează motoarele deoarece se apropie două competiții importante pentru ei și care contează în economia clasamentului general pe țară. Una dintre competiții este Campionatul Național pe Echipe care ar fi trebuit să aibă loc în acest final de săptămână la Lăzarea. Întrecerea a fost amânată pentru perioada 22-23 septembrie din cauza condițiilor meteo. Înainte de aceasta, elevii lui Liviu Jigmond vor participa la Campionatul Național Individual care va avea în 8 septembrie la Odorheiul Secuiesc.

Liviu Jigmond- antrenor Moto Extrem Lugoj

Trebuia pe data de 1-2 septembrie să participăm la etapă de campionat național pe echipe, dar am fost anunțați ieri din cauza condițiilor meto nefavorabile că organizatorul nu a putut să pregătească circuitul. A plouat intens acolo și totul se petrece pe o pantă foarte abruptă și se amână pentru data de 22-23 septembrie concursul pe echipe. Drept pentru care vom participa în data de 8 septembrie la Campionatul Național Individual la Odorheiul Secuiesc. Aceasta va fi prima confruntare a sportivilor mei după această pauză de două luni de vară.

La Campionatul Național Individual Moto Extrem Lugoj va participa cu aceiași sportivi ca până acum, toți piloții clubului fiind angrenați în competiție, în frunte cu Mihai Stoichescu, emblema clubului și cu Liviu Jigmond Junior, marea speranță a grupării lugojene. Pe lângă aceștia vor mai participa alți doi sportivi care au venit de curând în club. Este vorba desprea Andreas Balintoni  care va participa la categoria 50 cmc juniori III și Eduard Gașpar care va evolua la MX2 cu o motocicletă nouă, model 2019.

Liviu Jigmond- antrenor Moto Extrem Lugoj

Ei sunt pregătiți din punct de vedere al materialului tehnic, rămâne să-și dobândească experiența de competiție. Ce așteptări aveți de la etapa de campionat individual? Băiatul meu, Liviu Jigmond Junior este lider în clasamentul general național, urmat de Stoichescu, sportiv ce ocupă locul 2 în campionatul național ca puncte. Mark Luca Ioviță e imediat după Liviu în clasament, deci am destul de mulți sportivi în primii trei pe țară. Am și câțiva mai în spate care au avut probleme și de sănătate și tehnice, dar am speranța că vom face o figură frumoasă și în acest an.

Sportivii clubului lugojean se antrenează intens în aceste zile pentru ca,după o pauză de două luni, rezultatele în cele două competiții naționale să fie pe măsura așteptărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *