Preşedinţii de Consilii Judeţene, Alin Nica şi Romeo Dunca, dar şi de primarii Dominic Fritz şi Ioan Popa au bătut palma.

Cinci proiecte majore de infrastructură rutieră și feroviară ar urma să fie implementate de autorităţile din Timiş şi Caraş-Severin, cu bani europeni.

Geci si Jachete barbati Magazin BIG MagUn parteneriat în acest sens a fost semnat, la Timișoara, de preşedinţii de Consilii Judeţene, Alin Nica şi Romeo Dunca şi de primarii municipiilor reşedinţă, Dominic Fritz şi Ioan Popa.

“Este vorba despre o legătură pe care dorim să o creăm între județul Caraș-Severin, județul Timiș, municipiul Timișoara și municipiul Reșița pentru proiecte de anvergură, cu impact major pentru dezvoltarea întregii zone. Fie că vorbim despre calea ferată care va lega Timișoara de Reșița sau de lărgirea la patru benzi a drumului care leagă Timișoara de Buziaș sau de legătura dintre Reșița și autostrada A prin Buziaș și Topolovăț, de fiecare dată vorbim despre proiecte care vor avea un impact major”, spune președintele CJ Timiș, Alin Nica.

Fiecare dintre cele două județe ar urma să lucreze la diferite tronsoane de drum și de cale ferată spune primarul Reșiței, Ioan Popa.

“Ministrul Fondurilor Europene împreună cu Ministerul Dezvoltării au creat această posibilitate să lucrăm tehnic pe ele și fiecare entitate din cele patru își va asuma tronsoane din proiecte”, spune Ioan Popa.

Pe lângă avantajele economice, preşedintele CJ Caraş-Severin, Romeo Dunca, a adus în discuție și creșterea potențialului turistic în această parte a Banatului, odată cu proiectele de infrastructură la care autoritățile vor colabora.

Parfumuri originale pentru Femei si Barbati
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *