Primarul Claudiu Buciu îl schimbă pe directorul spitalului din Lugoj

Schimbare de director la spitalul din Lugoj. În această dimineață, primarul Lugojului a dispus înlocuirea managerului Erwin Floroni.

„Astăzi am decis să numesc un nou manager la Spitalul Municipal „ Dr. Teodor Andrei“ din Lugoj. De astăzi, noul manager interimar al spitalului va fi domnul Cocos Ionuț, medic primar în cadrul spitalului nostru. Îi doresc succes. Așteptările mele sunt legate exclusiv de creșterea calității serviciilor oferite pacienților. Îl asigur de tot sprijinul meu în calitate de primar. Îi rog pe colegii angajați ai spitalului să-i ofere tot sprijinul în activitatea pe care o va desfășura începând de astăzi. Îi mulțumesc fostului manager pentru activitatea depusă până în prezent”, a anunțat Claudiu Buciu.

geci dama magazin big magÎntrebat care sunt motivele acestei schimbări, primarul Lugojului a spus că: „Ne dorim o mai bună gestionare a acestei situații”.

Contactat de Lugojeanul.ro, managerul Erwin Floroni susține că nu știa de decizie și nu a dorit să facă declarații până nu i se comunică oficial această hotărâre.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *