Primele reţineri în dosarul Droguri pentru VIP-uri

Trei persoane au fost reţinute în dosarul Droguri pentru VIP-uri, anunţă România TV. Joi, mai multe vedete autohtone au fost audiate în acest dosar la sediul DIICOT Ploieşti, printre acestea se numără Raluca Bădulescu, creatorul de modă Răzvan Ciobanu, dar şi Marian Ionescu, de la Direcţia 5.

Mai multe percheziţii au fost făcute, joi, de DIICOT în Prahova şi Bucureşti. În dosar a fost chemat pentru declaraţii şi Oreste Teodorescu. El a anunţat printr-o postare pe contul său de Facebook, prezenţa la DIICOT Ploieşti.

“Hai ca au pitrocit-o mult… In 2003 când îl torpilam cu acelaşi aplomb pe Adrian Nastase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat ca am întreţinut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedienta a titrat atunci ca sunt locotentul lui Nuţu Camataru… evident ca era o făcătură ordinara menită sa ma compromită. Astăzi Ciuma Roşie încearcă acelaşi scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, printul Consort al Ciumafaiei Roz, Firea publica mizeria asta: Luni voi merge la DIICOT Ploieşti sa văd despre ce este vorba!”, a scris Oreste, citat de Adevărul.

Persoanele audiate în dosar sunt suspectate că ar fi consumat droguri. Potrivit unor surse apropiate de anchetă, vor fi audiate în aceeaşi cauză mai multe vedete de televiziune, artişti, dar şi persoane din lumea modei.

sursa: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *