PROFESORUL NICOLAE STREIAN LA 95 DE ANI

Centrul de zi pentru persoanele varstnice „Sf.Nicolae” Lugoj a organizat astazi un eveniment deosebit: profesorul Nicolae Streian a fost sărbătorit la aniversarea venerabilei vârste de 95 de ani. Prezența numeroasă a dovedit încă o dată cât de apreciat și prețuit de comunitate este profesorul Nicolae Streian. Adriana Horniak, șefa Centrului de zi pentru persoane vârstnice a vorbit despre personalitatea profesorului Streian, amintind că încă de la înființarea centrului a fost printre primii membri ai acestei comunități.

Adriana Hornyak, director Complexul pentru persoanele vârstnice „Sf. Nicolae”

Într- adevăr suntem onorați să îl aniversăm astăzi de domnul professor Strian Nicolae, care este un om deosebit, un cetățean special al Lugojului și un membru important al Complexului de servicii pentru persoane vârstnice„Sf.Nicolae”. Este un exemplu pentru noi și îi dorim multe aniversări înainte, să fim împreun, să fie sănătos și toate cele bune.

Profesorul Nicolae Streian a vorbit despre activitatea didactică, despre viața de familie dar și despre perioada militară, când a facut parte din vestitul Detașament Păuliș, format din elevi ai Școlii de Subofițeri de infanterie în rezervă. Profesorului Streian i-a fost decernat de altfel titlul de cetățean de onoare al localității Păuliș,  iar președintele Emil Constantinescu i-a conferit Medalia “Crucea Comemorativă” a celui de-al Doilea Război mondial. Este și cetățean de onoare al comunei natale Fârdea, iar Consiliul Local i-a conferit Cheia municipiului Lugoj. L-am rugat pe distinsul aniversat să trasmită un gând lugojenilor cu această ocazie.

prof.Nicolae Streian

Dragi lugojeni, mă numesc Strain Nicolae, am împlinit vârsta de 95 de ani, vă urez dvoastră săduceți o viață ordonată așa cum am dus-o eu, și să fiți și credincioși că așa am fost și eu, și veți ajunge cu bine și cu sănătate vârsta pe care eu am îmlinit-o acumași chiar să depășiți această vârstă. La mulți ani!

Uram si noi distinsului profesor Nicolae Streian multă sănătate și cât mai multe astfel de aniversări.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *