Programul teraselor se va prelungi până la miezul nopții.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, vineri, că programul teraselor va fi prelungit cu o oră, respectiv până la ora 0.00. Asta după ce autoritățile luaseră pe 1 august măsura închiderii teraselor după ora 23.00

CITEȘTE ȘI: Poliția Județeană Timiș: 11 polițiști au fost infectați cu noul coronavirus

Această decizie urmează să fie integrată în hotărârea de prelungire a stării de alertă care se va lua, vineri, în ședința de guvern. “Am avut mai multe solicitări legate de prelungirea programului până la ora 24 pentru terase și mi-am dat acordul”, a declarat Ludovic Orban. “Va exista o decizie, dacă nu cumva a și fost aprobată, a CNSU, pentru a prelungi programul până la ora 24”, a adăugat premierul României.

Posete si genti femei Magazin BIG MagConform lui Ludovic Orban în ședința de guvern de vineri vor exista și alte modificări, dar acestea sunt “chestiuni mai mici”. “Altele sunt chestiuni mai mici, legate de prezența la loturile naționale a sportivilor care activează în alte țări să se permită fără a se aplica regulile de izolare. De asemenea, chestiuni legate de diplomație și de corpul diplomatic”, a mai precizat primul-ministru. 

libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *