PROIECT EUROPEAN PENTRU O SALĂ DE SPORT

Primăria Municipiului Lugoj, în parteneriat cu Liceul Tehnologic “Valeriu Braniște, a depus un proiect cu finanțare europeană în cadrul Programului Operațional Regional pentru Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale. Scopul acestui proiect este obținerea finanțării pentru construirea unei săli de sport în interiorul liceului. Proiectul este pe lista de rezervă a ADR Vest și la finalul anului se va ști dacă este ales pentru finanțare. Valoarea lui este de peste 6 milioane de lei și prevede o sală modernă, cu două corpuri.  

Cristian Galescu, viceprimarul municipiului  Lugoj (PSD):

Avem un proiect privind construcția unei săli de sport nouă la Colegiul Tehnic Valeriu Braniște”. A fost un proiect depus anul trecut, la ADR VEST pe Programul Operațional Regional și el prevede construirea unei săli de sport complet nouă care va avea două corpuri, un corp A și un corp B. Corpul A va fi prevăzut cu vestiare și cu intrarea în clădire, iar corpul B va fi strict Sala de Sport, dotată cu paliere, cu coșuri de baschet, cu teren de fotbal, tot ce necesită o sală de sport nouă și modernă. Valoarea proiectului este de 6.550 000 de lei, dintre care contribuția proprie a Municipiului Lugoj este de 129 000 de lei. Proiectul ete depus la ADR Vest, așa cum vă spuneam și momentan se află în stadiu de evaluare și este pe lista de rezervă a proiectelor care sunt pe axa regională, pe locul 7. Sperăm noi, ca la o redistribuire a fondurilor să fie finanțat și propus mai departe pentru implementare

Sala de Sport de la Colegiul Tehnic “Valeriu Braniște” s-a aflat într-o stare avansată de deteriorare și era nevoie de una nouă, acesta fiind motivul pentru care instituția de învățământ, împreună cu Primăria Lugoj au demarat acest proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *