PROIECTUL DE BUGET A FOST FINALIZAT

Proiectul de buget al Municipiului Lugoj a fost definitivat, iar începând din 19 martie este afișat la avizier și pe pagina web a primăriei, pentru a putea fi consultat de cei interesați. Primarul Francisc Boldea a anunțat că bugetul Lugojului pentru 2019 este de aproximativ 180 de milioane de lei.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

Am fost chemați de finanțe. Am primit o sumă de 33 de milioane de lei din cote defalcate din TVA, o parte folosiți pentru Direcția de Asistență Socială și o altă parte pentru probleme absolut necesare, pe care le-am avut și anul trecut pentru funcționare, nici într-un caz pentru investiții. Urmează să mai primim din cote defalcate din impozitul pe venit și ar trebui să mai primim și o sumă de la Consiliul Județean direct. Când avem toate aceste trei și se ține ședința Consiliului Județean, a doua zi o ținem și noi. Așa-i  legea. Sperăm în jur de 170-180 de milioane de lei să fie bugetul, adică să nu pierdem față de anul trecut

Edilul-șef al orașului spune că are obiective de investiții multiple, unele începute și care trebuie finalizate, dar și altele noi.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

Va fi terminat ștrandul, bazinul acoperit, Splaiul Morilor, o lucrare foarte mare până la Podul de Fier, dacă primim aprobarea necesară începem primul pod rutier peste Timiș.  Apoi centrul orașului. Odată ce se va aproba noul pod se schimbă sensul giratoriu, se schimbă tot centrul orașului. Și bineînțeles celelalte obiective de investiții: terminăm cazarma, terminăm toate care le-am început și deschidem patru șantiere noi

Instituțiile care aparțin de Primărie vor primi și ele sume considerabile. Casa de Cultură, aproximativ două milioane de lei, Poliția Locală trei milioane de lei, iar la Sere și Spații Verzi vor ajunge două milioane de lei. Bugetul va fi supus aprobării consilierilor locali în ședința din luna aprilie, imediat după ședința Consiliului Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *