Proxeneti saltati din asternuturi de mascati si de procurorii DIICOT Timisoara!

O scoteau la ‘produs’ si incasau bani frumosi de pe urma ei. O retea de proxeneti care exploata o tanara de 21 de ani a fost capturata de procurorii DIICOT si politistii de la Crima Organizata. Este vorba de membrii unei familii de romi, care au fost ridicati din paturi in aceasta dimineata de anchetatori dintr-o casa din Peciu Nou, localitate aflata langa Timisoara.
Reteaua, condusa de tata, mama si doi fii, gasea clienti pentru fata, apoi aceasta era plasata la diferite adrese din Timisoara, acolo unde erau solicitate servicii sexuale.
Membrii retelei au fortat-o sa intretina relatii sexuale vreme de mai bine de jumatate de an si o pazeau cu strasnicie pentru ca nu cumva sa fuga. Daca nu se supunea, fata era batuta.
Potrivit anchetatorilor, 7 membri ai familiei de romi, cu varste intre 23 si 49 de ani, ar fi racolat si exploatat sexual mai multe tinere carora le promiteau ca le iau in casatorie.
Victimele proveneau din familii dezorganizate si sarmane, astfel ca reuseau usor sa le oblige si mai apoi sa le constranga sa practice prostitutia, fie pe strada, fie in hoteluri si pensiuni din Timisoara.
La perchezitia facuta in aceasta dimineata, luptatorii de la trupele de interventie SAS si procurorii au gasit 2600 de euro si 2500 de lei, bani despre care se crede ca au fost obtinuti din exploatarea tinerei.
 
sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *