Raportările de ultimă oră arată că la Lugoj nu a venit nici o persoană din zonele de carantină roşie sau galbenă

Culoarul verde deschis de autorităţile maghiare pentru intrarea românilor în ţară este functional, ceea ce înseamnă că sute de maşini şi mii de persoane circulă prin vestul României zilnic.

Conform statisticilor şi raportărilor primite de la Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş, până acum, nici una dintre maşinile sau persoanele venite din zonele de carantină roşie sau galbenă nu este din Lugoj sau satele aparţinătoare municipiului.

Autorităţile locale ţin legătura permanent cu cei de la DSP pe acest subiect, pentru a fi pregătite de reacţie în caz că apar noi persoane care trebuie izolate la domiciliu.

Ultimele raportări, trimise pe adresa Primăriei Lugoj, arată că în municipiul nostru sunt în acest moment 26 de persoane aflate în izolare, toate acestea respectând deciziile organelor competente. Aceştia sunt verificaţi periodic, atât de agenţi ai poliţiei, cât şi de către cei de la DSP, pentru a vedea dacă se respectă perioada de izolare.

Poliţiştii lugojeni rămân în continuare în alertă, la toate intrările în municipiu, verificând autoturismele care circulă prin zonă, indiferent de numărul de înmatriculare.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *