RĂZBUNARE INCENDIARĂ

Alarmă sâmbătă noaptea la Timișoara, după un apel la 112, care anunța un incendiu la vila unei familii de romi din cartierul Elisabetin. Proprietarii erau plecați în străinătate, iar flăcările au fost văzute de un vecin, care a anunțat pompierii. Focul a pornit dintr-o încapere de la etajul 1 și cuprinsese și o parte din acoperiș. La fața locului au sosit rapid echipaje de pompieri și poliție, iar mai târziu și jandarmii. Totul după ce, mai multe rude ale proprietarilor, venite și ele la fața locului, s-ar fi luat la ceartă cu oamenii legii. Când un polițist i-a cerut uneia dintre rude, un bărbat, să-i ofere informații despre familia care deține casa, acesta s-a apucat să-l amenințe pe agent, astfel că polițistul a solicitat imediat sprijin. Un echipaj de jandarmi și alte două de poliție au intervenit pentru a potoli spiritele. Pompierii au reușit rapid să stingă incendiul și din primele cercetări, iau în considerare și varianta ca la mijloc să fi fost o mână criminală.

Detașamentul 2 de pompieri din cadrul ISU Banat a intervenit pentru stingerea unui incendiu la o locuință de tip parter, etaj și mansardă. S-a acționat foarte rapid cu echipaje de stingere profesioniste, astfel îbcât s-a limitat propagarea la nivelul acoperișului și la celelalte încăperi. La sosirea noastră au fost flăcări puternice care ieșeau  atât de la nivelul etajului întâi, cât și de la nivelul parterului. Din primele cercetări, ținând cont că a venit și echipa CFL, luăm în considerare și o acțiune intenționată. Luăm în considerare !

Pompierii bănuiesc că cel mai probabil, prin fereastra deschisă cineva a aruncat un obiect incendiar care a aprins lucrurile din încăpere. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *