Reparații pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj; circulația va fi restricționată

Circulația rutieră se va desfășura cu restricții începând de astăzi pe lotul al doilea al autostrăzii Timișoara – Lugoj, pentru că încep lucrările de reparații.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunță că începând de astăzi vor fi instituite restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2, km 468+602 – km 494+222, pentru execuția lucrărilor de reparații și întreținere a părții carosabile.

Rochii de Vrara modele NoiTraficul va fi deviat de pe o cale pe alta, iar nodurile rutiere Topolovățu Mare, respectiv Remetea Mare, vor fi închise succesiv. Lucrările se vor executa doar pe timp de zi, inclusiv în weekend, precizează DRDP Timișoara.

Pe sectoarele de drum pe care circulația se va desfășura în ambele sensuri va fi instituită restricție de viteză, la 80 km/h, iar depășirea va fi interzisă. Sensurile de circulație, pe calea de rulare deschisă circulației publice, vor fi delimitate prin balize direcționale.

În dreptul nodurilor rutiere Topolovățu Mare și Remetea Mare, precum și a benzilor de decelerare și accelerare eferente, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri, va fi montat parapete despărțitor. Menționăm că lucrările efectuate la cele două noduri rutiere nu se vor executa în aceeași perioadă de timp.

Lucrările sunt executate de antreprenorul Tirrena Scavi S.p.A, în perioada de garanție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *