Restricții la spitalul din Lugoj! Vizitele pot dura maxim două ore

Un nou program de vizitare a intrat în vigoare la Spitalul Municipal ”dr. Teodor Andrei” din Lugoj, pentru însoțitorii și aparținătorii pacienților.

Conform regulamentului pus în practică, aparținătorii persoanelor internate nu vor mai putea rămâne în spital cu bolnavii permanent.

Aparținătorii vor putea efectua vizite doar două ore pe zi, după-amiaza. La pachet cu restricționarea vizitelor a fost stopat și accesul cu mașinile în curtea spitalului.

ROCHII DIN BUMBACDoar cadrele medicale vor mai putea intra cu mașinile personale în parcarea din curtea spitalului, accesul făcându-se pe la noua intrare, prevăzută cu barieră, de lângă laborator.

“În spital se va intra doar pe la intrarea cu barieră pentru vizite. Programul de vizitare este între orele 18,00 și 20,00. În curtea spitalului, doar mașinile angajaților vor mai avea acces. Cei care vin cu urgențe vor fi preluați de compartimentul UPU din fața pavilionului central. Accesul din UPU în interiorul spitalului va fi permis doar cadrelor medicale, pe bază de cartelă individuală. Sperăm că oamenii vor înțelege noile măsuri, și nu vor forța intrarea. Este mult mai bine pentru asigurarea condițiilor de igienico – sanitare de pe secții și din saloane”, a precizat chirurgul Erwin Floroni, managerul spitalului lugojean.

În parcarea din fața Compartimentului de Primiri Urgențe, amenajată pe locul fostului punct de acces – control urmează să fie introdus un sistem de acces și staționare cu autotaxare.

sursa: redesteptarea.ro

Site partener – Stiri 24 PLUS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *