„ROCK PE DOUĂ ROȚI”, CU INVITAȚI DE RENUME

Clubul de motocicliști Road Patrol MC Lugoj organizează, în perioada 6-7 iulie, cea de-a VII-a ediție a festivalului în aer liber „Rock pe 2 Roţi”. În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de concerte susținute de formații din țară și din străinătate, însă capul de afiș îl vor ține cei de la Iris. Printre trupele care vor mai concerta la Lugoj se numără: Bucovina, Altar, Ashine, Mist și Lupu’ cel Rău.Pe toată durata festivalului, care se va desfășura la baza sportivă a fostului Liceu Agricol din Lugoj, de pe Calea Timişoarei – km 3, participanții vor avea parte de un program atractiv cu multe surprize, concursuri cu premii, o paradă a motocicliștilor și plimbări în împrejurimi.

Emeric Hallof, membru Road Patrol MC Lugoj:

Anul acesta am ajuns deja la ediția a VII-a și ca noutăți, în fiecare an numele care vin la acest festival sunt din ce în ce mai mari. Ca noutate, anul acesta vine la Lugoj Bucovina și renumita trupă Iris. Este un eveniment traditional pentru Lugoj? Anul acesta am ajuns la ediția a VII-a și pot să spun că a devenit o tradiție ca în fiecare an să fie în luna iulie “Rock pe 2 Roți”.

 În debutul manifestării, care a devenit unul dintre punctele de reper ale genului rock din sud-vestul țării, rockerii vor defila cu motocicletele prin Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *