S-A REDESCHIS CIRCULAȚIA PE CALEA ARADULUI

Șoferii pot circula din nou pe toată Calea Aradului din Timișoara, pe patru benzi, în apropierea intersecției cu străzile Miresei și Amurgului, în ambele sensuri. Asta după ce s-a circulat cu restricții mai multe săptămâni la rând. Reprezentanții Societății de Drumuri Municipale au terminat de turnat asfaltul și au făcut marcajele, iar duminică seară artera a fost deschisă traficului în intregime.

Nicolae Robu, primarul Timișoarei (PNL):

Este o lucrare foarte importantă de optimizare a traficului pe Calea Aradului, o arteră de maxim trafic în orașul nostru.  S-au înmulțit benzile la intersecția cu strada Miresei, strada Amurgului, s-au făcut racorduri mult mai bune. Sunt convins că prin această lucrare se aduce o contribuție majoră la fluidizarea traficului în zonă. Se creau cozi foarte lungi în această intersecție. Nu o să le mai vedem începând din această seară. S-a tras foarte tare să se termine această lucrare, Mâine la ora 12 ar fi trebuit să fie gata conform planificării, dar s-a lucrat zi și noapte de vineri seara și până acum și pe arșiță și pe ploaie, pentru că vremea a fost foarte schimbătoare și s-a reușit finalizarea lucrării

Practic, pe sensul dinspre Calea Aradului s-a mutat trotuarul și s-a realizat o bandă dedicată pentru cei care fac dreapta, în timp ce pe sens invers a fost mutat scuarul ce se separa sensurile de mers, fiind realizată o bandă pentru cei care fac stânga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *