S-au închis două focare în județ, azi 79 de cazuri noi de COVID-19 în Timiș.

În județul Timiș au fost înregistrate 79 de noi cazuri de infectare cu coronavirus. Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că au fost procesate 1.597 de teste.

Cele 79 persoane sunt din: Timișoara – 33, Lugoj – 12, Dumbrăvița -5, Sânnicolau Mare – 5, Giroc-3, Chișoda (Giroc) -2, Șag – 2, Nerău (Teremia Mare) -2, Butin (Gătaia)-1, Pișchia – 1, Gătaia – 1, Jebel – 1,Moșnița Nouă -1, Parța-1, Dudeștii Noi – 1, Cenei – 1, Făget -1, Ghiroda -1, Temerești (Făget) -1, Iosif (Liebling) -1, Saravale-1, Jena (Găvojdia)-1, Bucovăț-1.

teilor.ro Rata de infectare la mia de locuitori este 0,63, mai precizează DSP Timiș.

În această dimineață, în spitalele din Timiș era internați 165 de pacienți diagnosticați cu COVID-19, dintre care 18 la ATI.

În același timp, 4 cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19 în ultima zi.

starshiners.ro În schimb, în județ nu a fost raportat niciun deces asociat infecției cu coronavirus în ultimele 24 de ore.

DSP Timiș anunță că au fost închise focarele de la Centrul de recuperare neuropsihiatrică din Lugoj și cel de la Centrul rezidențial privat pentru vârstnici din Timișoara. În schimb, a apărut un nou focar de COVID-19 la o firmă particulară de construcții din Lugoj, unde au fost confirmate 11 cazuri de infecție.

Celelalte focare aflate în supraveghere sunt la firma Zoppas (63 de cazuri), firma Acelum (16 cazuri), Centrul de recuperare neuropsihiatrică Periam (13 cazuri), Spitalul de Copii Louis Țurcanu (11 cazuri), firma Gelco (11 cazuri), Liceul Logos (7 cazuri), Hella Ghiroda (6 cazuri), clinica Nefromed (4 cazuri), centrul de recuperare neuropsihiatrică Timișoara (4 cazuri).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *