SĂ-L AJUTĂM PE LIVIU- 17 NOIEMBRIE 2015

Să fim aproape de cei aflaţi în suferinţă! Este îndemnul pe care clubul Lions Ana Lugojeana îl adresează tuturor lugojenilor cu suflet mare. Dovedind an de an la acţiuni caritabile că uniţi pot salva vieţi, lugojenii sunt invitaţi luni, 23 noiembrie de la ora 19 să îşi arate încă o dată solidaritatea în cadrul unui concert deosebit organizat pentru tânărul Liviu Anghel, diagnosticat cu o boală gravă.
Anda Lungu, membru Club Lions Ana Lugojana: În data de 23 noiembrie o să organizăm un concert caritabil al cărui beneficiar va fi Mircea Anghel, prietenul şi colegul nostru. Acesta trece prin momente dificile. Tocmai de aceea, Lions Ana Lugojana să îl ajute după puterile noastre. Pentru  aceasta, avem nevoie de ajutorul tuturor lugojenilor . Vă invităm în data de 23 noiembrie la o binecunoscută locaţie din oraş, la ora 19 pentru a îl ajuta pe Mircea Anghel
Printre artiștii care vor urca pe scenă pentru a încânta publicul lugojean se numără Cristian Buică, George Popovici, Vasile şi Alex Gondoci sau Eduard Argălaş. Organizatorii spectacolului au pregătit şi un moment artistic susținut de Robo alături de trupa sa. Preţul unei invitaţii este de 30 de lei, acestea putând fi procurate de la membrii Clubului Lions ori în ziua evenimentului, direct de la locaţia de pe strada Timişorii numărul 141.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *