Sălile de fitness din județul Timiș rămân închise.

Magistrații de la Tribunalul Timiș au decis să respingă solicitarea operatorilor de fitness de a redeschide sălile de sport din județ. Aceștia din urmă au solicitat anularea hotărârii 71/8.11.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș.

Haine Sport Trening FemeiReprezentanții sălilor de fitness din Timișoara au contestat hotărârea 71/8.11.2020 prin care Comitetul Județean pentru Situații de Urgență le oprea activitatea. Decizia a fost luată în contextul pandemiei și pe fondul numărului tot mai mare de persoane depistate pozitiv cu noul tip de coronavirus în județul Timiș.

Reprezentanții sălilor, antrenorii, dar și unii clienți au protestat, joi, în fața Tribunalului Timiș, împotriva măsurilor luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Ei au susținut atunci că „s-a făcut o diferențiere de tratament juridic între operatorii economici care desfăşoară activităţi sportive şi alţi agenţi economici care oferă servicii de îngrijire personală şi a căror funcţionare este în continuare permisă”.

Deși ar fi trebuit să ia o decizie joi, judecătorii de la Tribunalul Timiș au amânat cauza, iar pronunțarea a venit abia vineri. Magistrații au decis însă să respingă contestația operatorilor sălilor de fitness și să mențină sălile de sport închise.

colanti dama Magazin BIG Mag

„Respinge cererea de suspendare a executării art. 10 din Hotărârea nr. 71/ 08.11.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiş. Cu drept de recurs, ce se depune la Tribunalul Timiş, în termen de 5 zile de la comunicare în privința soluției cererii de suspendare, respectiv de 15 zile de la comunicare în privința soluției cererii de anulare. Pronunţată azi, 27 noiembrie 2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în soluția pe scurt a instanței.

Hotărârea nu este însă definitivă și poate fi atacată cu recurs.
sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *