SALPREST VA RIDICA DEȘEURILE VEGETALE

Chiar dacă nu mai adună gunoiul menajer din Lugoj de la 1 mai, de când de salubrizarea orașului se ocupă RETIM, societatea Salprest vine în sprijinul persoanelor fizice și juridice de pe raza municipiului și, începând cu data de 4 iunie, va ridica deșeurile vegetale de tipul: iarbă cosită, frunze adunate, vrejuri de viță de vie, trandafiri și alte flori tăiate. Ridicarea deșeurilor vegetale se va face în baza unui abonament lunar care costă 10 lei cu TVA inclus și care va fi încheiat la sediul societății.

Mircea Ghera, director Salprest:

Este un contract, 10 lei lunar se plătește cu tot cu TVA. În fiecare săptămână Salprestul va veni și va ridica materialul vegetal. Tot ce este iarbă cosită, trandafiri tăiați, vie tăiată, tot ce nu este voluminos. Vom ridica după un grafic pe care îl va avea și cetățeanul și va știi că într-o anumită zi a săptămânii vine mașina și ridică din fața casei iarba care e de prisos și care a tăiat-o. Noi ridicăm și transportăm acest deșeu încât să creăm o facilitate și un nivel mai ridicat în ceea ce privește efectuarea salubrizării în Municipiul Lugoj.

Contractele pentru colectarea deșeurilor vegetale se pot încheia și cu instituțiile și cu asociațile de proprietari, în funcție de cum dorește fiecare. Persoanele interesate pot obține informații la sediul societății și la numărul de telefon 0256.352.834.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *