SCANDAL ÎNTR-UN CARTIER DIN TIMIȘOARA

Tragedie sâmbătă după amiaza în cartierul Kuncz din Timișoara. Un tânăr de 17 ani a intrat cu mașina într-o bătrână și două fete, omorând-o pe loc pe cea mai mică, de doar 3 ani. Cealaltă fată, în vârstă de 13 ani a ajuns în comă la spital. Și bătrâna a fost rănită, fiind lovită de oglinda mașinii. Martorii spun că totul a început într-un bar din cartier, unde tânărul vinovat s-ar fi certat cu tatăl fetelor, care era unchiul lui. În urma scandalului, individul a încercat să fugă cu mașina tatălui său, însă a intrat în plin în cele trei persoane. De frica rudelor victimelor, șoferul a fugit pe un câmp din apropiere. Mașina a fost distrusă însă de rudele și vecinii furioși, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma spiritele. Prezent la toate scenele a fost și tatăl șoferului, care a povestit că în momentul în care a izbucnit scandalul în bar, băiatul a fugit acasă și a furat mașina.

A luat mașina și a dat peste peste oamenii aceștia. Ce să fac? Merge la pușcărie. Eu îl predau. Are carnet? Nu are nici permis. Câți ani are? 17 ani jumate, 18 ani face în curând. Dar de ce a luat mașina? Nu știu, nu știu nimic. Dar se pare că s-ar fi certat cu cineva la birt. S-a certat. A dat peste nepoții mei. Sunt rude cu mine. Și femeia bătrână? Mama mea, a lovit-o și pe ea. Unde a fugit nu știu, s-a ascuns pe aici

Tânărul a fost prins în cele din urmă de polițiștii de la Investigații Criminale în Piața Traian din Timișoara, unde se ascundea la niște prieteni.

Zi-mi de ce ai fugit de la accident? Am fugit să nu mă bată. Te-au amenințat? Da, cu parul. Dar de la ce a pornit scandalul? Au avut un topor și o furcă în mână. De ce le-ai lovit pe copile? Nu știi să conduci? Nu știu, am luat mâna de pe volan. M-am panicat. Când am văzut că dă cu parul m-am panicat. Știi că ai omorât o fetiță de trei ani. Am aflat acum, acasă. Era verișoara ta, nu? Da, amândouă

Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile și riscă ani grei de închisoare, fiind acuzat de furt, vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, conducere fără permis și fugă de la locul accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *