Se încinge termometrul! ANM a anunțat cum va fi vremea.

Vremea se schimbă din nou și toți românii trebuie să fie atenți la meteo. Temperaturile care se preconizează pentru următoarea perioadă indică o situație care este ar putea crea disconfort multora dintre noi.

Vremea se schimbă din nou iar temperaturile vor fi extreme chiar și pentru această perioadă. Meteorologii avertizează că ne vom confrunta cu o situație care ar putea să dea bătăi de cap multora dintre noi, din cauza fluctuaților atmosferice.

Rochii sport de vara magazin big magPotrivit ultimelor informații venite de la ANM,  vremea va deveni din ce în ce mai caldă, pentru această perioadă, chiar foarte caldă – după-amiaza – în Câmpia Română. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade Celsius, mai scăzute pe litoral, iar cele minime între 7 și 17 grade, Celsius.

În timpul zilei, cerul va fi variabil cu unele înnorări și ploi slabe de scurtă durată în vest și la munte, iar seara și noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat.

În jumătatea vestică a țării și pe arii restrânse în rest vor fi averse trecător însoțite de descărcări electrice şi izolat grindină.

Pe arii restrânse cantităţile de apă vor fi mai însemnate, iar vântul va avea intensificări la munte, cu rafale de 80-90 km/h, dar temporar şi în celelalte regiuni, în special în cele vestice și estice, unde rafalele vor fi de 60-70 km/h. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *