Seara Chitarelor cu Ducu Bertzi, Pavel Stratan și grupul Flores, la Timișoara

Timișorenii sunt invitați la o seară dedicată chitarelor, în cadrul căreia, vor susține recitaluri mai mulți artiști cunoscuți.

Seara Chitarelor a fost inițiată anul trecut în cadrul Festivalului Artelor Timișorene. Evenimentul are loc sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 19:00, în Piața Libertății.

Vor participa Pavel Stratan, Ducu Bertzi, Grupul Tinerilor Chitariști ,,Beg Art”, Lia Burg, Dana Varadi și Alin Dinulescu, Ștefan Trubadur.

Un moment deosebit îl va constitui prezența în scenă a grupului ,,Flores”, generația de aur, prilejuită și de înmânarea titlului de cetățean de onoare lui Ioan Mătăsaru, profesorul ,,responsabil” de formarea și dezvoltarea grupului Flores din Timișoara, între anii 1979 şi 1993. Sub sa, Flores a devenit cel mai important grup muzical de copii al României. Multe personalități ale lumii muzicale actuale, cu originea în Timișoara, au avut la bază formarea în grupul Flores.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor în vigoare. Cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie pe pagina Evenimente Primaria Timisoara, în cadrul evenimentului dedicat.

importdirect.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *