Connect with us

Hi, what are you looking for?

Politică

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR.

Decizia a fost luată de conducerea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), pentru indisciplină, potrivit copreședintelui Claudiu Târziu.“S-a umplut paharul! Ajunsese Șoșoacă sinonimă cu AUR. Nu mai exista altcineva demn de a fi în atenția presei decât Diana Șoșoacă, pentru că ea furniza subiecte de scandal. Presei îi convenea, dar nouă ne dăuna” – a spus liderul AUR.

Dianei Șoșoacă i se impută faptul că nu a respectat statutul partidului şi nici pe cel de demnitar al statului român.

Parfumuri originale pentru BarbatiCopreședintele AUR, Claudiu Târziu: “Am dat-o afară din motive de indisciplină și de nerespectare a codului de conduită parlamentară. Pe direct, pentru că nu știe să se poarte. Și pentru că s-a umplut paharul. Avem prețuire pentru anumite calități ale ei, am prevenit-o la derapaje, am primit promisiuni că nu se vor mai repeta, dar ea a continuat, și în dauna relațiilor de partid, inclusiv în interiorul partidului”.

Potrivit liderului AUR, “Diana Șoșoacă n-a înțeles că una e să fii protestatar civic și alta e să fii senator, unde trebuie sa respecți niște norme și să te adaptezi unui cod de conduită, trebuie să fii politicos, să ai o minimă conduită”.

Ultima întâmplare care a supărat conducerea partidului a fost miercuri dimineață, la declarațiile din Senat. “Se epuizase timpul alocat nouă, cu toate acestea, conducerea Senatului i-a dat ocazia să vorbească. Avea două minute, a vorbit șase. A fost rugată să înceteze, a intrat în conflict cu președinta Senatului. I-a tăiat microfonul, s-a supărat. Atunci, Sorin Lavric, membru al Președinției AUR, i-a cerut să înceteze cu mascarada și să meargă la locul ei. S-a luat și de el, iar discuțiile în contradictoriu au continuat la mine în birou, am încercat să mediez, dar nu aveai cu cine”.

Deputatul AUR Dan Tănasă a confirmat că excluderea colegei lor vine la “capătul unui lung șir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului”.

Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat pe listele AUR în Parlament, a fost cea mai vocală în cadrul campaniei anticovid și a contestat frecvent măsurile impuse de autorități.

Ea a refuzat să ne răspundă la telefon, pentru a ne oferi o reacție față de ce s-a întâmplat.tvr.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...

Stiri

În acest an se va face trecerea la ora de vară 2021, poate pentru ultima dată. Este momentul în care ceasurile trebuie date înainte...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...