SENIORII LUGOJULUI, PREMIAȚI DE PRIMĂRIE

Primăria Municipiului Lugoj i-a răsplătit astăzi pe vârstnicii care au împlinit 50 de ani de căsătorie și 90 de ani de viață, printr-o festivitate care a avut loc la cinematograful Bela Lugosi. Au fost răsplătite 16 familii care au aniversat nunta de aur și 14 seniori care au trecut de 90 de ani. Ceremonia a început printr-un discurs al primarului municipiului despre importanța familiei și rolul ei, apoi pe ecranul cinematografului a rulat un film de prezentare al Lugojului, urmat de premierea propriu-zisă a seniorilor.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

Practic am adus la zi această sărbătoare, și e un lucru foarte clar că anul acesta în municipiul Lugoj sunt 16 familii care au stat 50 de ani căsătoriți și un lucru frumos. Continuăm această tradiție pentru oamenii care au muncit o viață în acest oraș. Trebuie să vă spun că în municipiul Lugoj sunt 11.600 de pensionari și dacă Dumnezeu ne ajută și dacă Guvernul se ține de promisiune și vor avea și pensiile dublate până în 2020, atunci viața va fi puțin mai ușoară și e vremea pentru că acești oameni au muncit o viață pentru dezvoltarea Lugojului

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

Cei care au ajuns la 50 de ani de căsătorie au mărturisit că viața de cuplu nu a fost întotdeauna roz. Însă au găsit puterea de a învinge dificultățile și de a rămâne împreună. Aceștia îi sfătuiesc pe tineri să se cunoască înainte de a face pasul cel mare și să nu se grăbească.

Să nu credeți că este presărat cu flori. În 50 de ani ai și greutăți și probleme, dar și bucurii și împliniri. Ați trecut peste orice obstacole. Da, atât eu cât și soția avem probleme de sănătate. Dar am trecut peste ele, deși uneori pot fi fatale. Ce i-ați sfătui pe tinerii din ziua de azi. Unii dintre ei se despart foarte ușor. Ce le-ați spune? Se păsătoresc foarte ușor. Se cunosc foarte repede și nu știu ce urmează din această cauză sunt enorm de multe divorțuri și probleme

 

Pentru acestă festivitate de premiere Primăria a alocat aproximativ 10 000 de lei, fiecare premiant primind 300 de lei, însoțiți de o diplomă și o floare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *