Simona Halep, în căutarea Roland Garros-ului pierdut. Cadoul de ziua ei, calificarea

Cam înfofolită, așa a apărut Simona Halep la primul ei meci în această ediție bizară a Roland Garros-ului, turneul ei preferat. A fost atât de frig, încât partida s-a jucat cu acoperișul tras, așa că Simona nu va uita niciodată calificarea aceasta. A muncit la ea și a obținut-o chiar de ziua ei, ziua când a împlinit 29 de ani.

Simona Halep a învins-o în primul tur al turneului de la Paris pe spaniola Sara Sorribes Torno cu scorul de 6-4, 6-0. Meciul a durat o oră și 20 de minute și a consfințit un debut cu dreptul al jucătoarei noastre în turneul de Grand Slam la care este considerată mare favorită.

Surpriza de după meci

Faptul că Simona a jucat chiar de ziua a fost un detaliu care nu le-a scapat organizatorilor de la Paris, care i-au pregătit o surpriză la final.

La flash-interviul de pe teren, luat imediat după meci, fosta jucătoare de tenis Marion Bartoli i-a cântat „La mulți ani” în limba franceză, iar întreaga asistență a răspuns cu aplauze prelungite.

Simona Halep este dublă câștigătoare a Roland Garros-ului, reușind performanța atât la juniori, cât și la seniori, acolo unde a mai jucat încă o finală. Anul trecut însă, campioana din 2018 a terminat turneul destul de devreme, dar și-a luat revanșa câștigând celălalt titlu de mare șlem istoric, la Wimbledon.

sursa: blacknews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *